Αυτοκίνητο

Το κλασικό Mini σε πολυτελή συσκευασία

Η David Brown Automotive λανσάρει την συλλεκτική έκδοση Mini Remastered Oselli Edition με το αντίστοιχο κόστος

H βρετανική εταιρεία μας είναι γνωστή για τις restomod εκδόσεις του κλασικού Mini, με τελευταία την συλλεκτική Oselli Edition που δημιουργήθηκε για να τιμήσει τα 60 χρόνια του μοντέλου, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό το μακρινό 1959.


Για την κατασκευή του χρειάστηκε η απαραίτητη συνεργασία της DBA με τον βελτιωτή κλασσικών αυτοκινήτων Oselli και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό. Βασικό γνώρισμα του συγκεκριμένου μοντέλου είναι ο αναβαθμισμένος κινητήρας της γενιάς A-Series που από τα 1,0 λίτρα έχει ανέβει στα 1,45 λίτρα και διαθέτει διπλούς εκκεντροφόρους SU. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ισχύς να ξεπερνά πλέον τους 110 ίππους, ενώ συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων. Αλλαγές υπάρχουν επίσης στην ανάρτηση και στο σύστημα πέδησης, ενώ το πακέτο συμπληρώνουν το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και οι τροχοί 13 ιντσών της Enkei.Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές του Mini Remastered Oselli Edition έχουν τη δυνατότητα επιλογής δύο εκδόσεων, μίας τετραθέσιας και μίας σαφώς πιο σπορ αυστηρά διθέσιας, η οποία διαθέτει μεταξύ άλλων μπάκετ καθίσματα, ζώνες τεσσάρων σημείων και πίσω roll cage.

Σύμφωνα με την David Brown Automotive, η συλλεκτική έκδοση θα παραχθεί σε 60 κομμάτια, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 114.000 ευρώ για την τετραθέσια και 126.000 ευρώ για την διθέσια.

Δημοφιλέστερα

To Top