Ελλάδα

Βίντεο – Θεσσαλονίκη: Απίστευτος συνωστισμός – Επέμβαση της αστυνομίας

Στο «κόκκινο» η ανησυχία – Ακουγόταν το γνωστό ηχητικό μήνυμα περί απαγόρευσης των συναθροίσεων – Το απόγευμα του Σαββάτου τα πεζοδρόμια της οδού Μητροπόλεως και της παραλιακής ήταν σχεδόν αδιάβατα

Απίστευτες εικόνες συνωστιμού εκτυλίχθηκαν και πάλι στη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που το ιικό φορτίο στην πόλη έχει επιβαρυνθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα.

Η κοσμοσυρροή προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομόιας μπροστά από γνωστά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα του Σαββάτου τα πεζοδρόμια της οδού Μητροπόλεως και της παραλιακής μπροστά από συγκεκριμένα μπαράκια ήταν σχεδόν αδιάβατα.


Thestival.gr Επέμβαση της Αστυνομίας για συνωστισμό στην Μητροπόλεως

Νέες και νέοι συζητούσαν και έπιναν το ποτό τους. Στη θέα της ισχυρής αστυνομικής δύναμης που έλαβε εντολή να μεταβεί στο σημείο αρκετοί αποχώρησαν.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αυστηρές συστάσεις προκειμένου να απομακρυνθεί ο κόσμος από τα σημεία που παρατηρούνταν συνωστισμός.

Από το ηχείο ενός περιπολικού ακουγόταν το γνωστό ηχητικό μήνυμα περί απαγόρευσης των συναθροίσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες επιβλήθηκαν τουλάχιστον τρία πρόστιμα σε ιδιοκτήτες καταστημάτων για παράβαση των περιοριστικών μέτρων.

Δημοφιλέστερα

To Top