Ελλάδα

Χαλκιδική: Ανήλικοι μετέφεραν ποσότητες κάνναβης

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν πάνω τους τέσσερις συσκευασίες – Τον συνέλαβαν με κοκαΐνη στον Βόλο

Δυο ανήλικα Ελληνόπουλα που προσπάθησαν να τους αποφύγουν μόλις τους είδαν, κίνησαν υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου οι οποίοι περιπολούσαν σε μια περιοχή της Χαλκιδικής, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όταν τους σταμάτησαν για να τους κάνουν έλεγχο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι τα δυο παιδιά μετέφεραν τέσσερις συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 45,2 γραμμαρίων! Οι δυο ανήλικοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής που τους άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και στους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Σύλληψη διακινητή κοκαΐνης στον Βόλο

Στον Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 23χρονος Έλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκε μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 5,80 γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κοκαΐνης και 260 ευρώ και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.Δημοφιλέστερα

To Top