Ελλάδα

Αμαλιάδα: Χειροπέδες σε φυγόποινο με ένταλμα σύλληψης για κλοπές και ναρκωτικά

Κρατείται, ώσπου να απολογηθεί – Συλλήψεις φυγόποινων και σε Αγρίνιο, Κάλυμνο, Ημαθία

Μπλεγμένος σε σοβαρές ποινικές υποθέσεις είναι ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας στην Αμαλιάδα, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αμαλιάδας, για διακεκριμένες κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας διέταξε την κράτησή του, ώσπου να απολογηθεί.

Συλλήψεις φυγόποινων σε διάφορες περιοχές της χώρας

Στο Αγρίνιο, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για απρόκλητη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

Βούλευμα του εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου για παραβίαση περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για υπόθεση ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 28χρονου Έλληνα που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Σε περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών που είχε εκδοθεί από την ανακρίτρια Βέροιας.

Δημοφιλέστερα


To Top