Αυτοκίνητο

Η πονηριά έχει και το τίμημά της

Οι «έξυπνοι» οδηγοί, δεν αποτελούν αποκλειστικά ελληνικό χαρακτηριστικό, όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω. 

Η πόλη Trnava, που βρίσκεται στην δυτική πλευρά της Σλοβακίας και πολύ κοντά στην πρωτεύουσα Μπρατισλάβα, τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστή σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους, λόγω ενός πολύ περίεργου περιστατικού, στο οποίο ενεπλάκη ένα παλιό Ford Focus SW.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από καταγγελίες διάφορων οδηγών, η τοπική αστυνομία αναγκάστηκε να σταματήσει το άνωθεν αυτοκίνητο, καθώς στην οροφή του μετέφερε ένα κουφάρι από Peugeot 206 CC. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρχών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα στο Focus βρίσκονταν πέντε επιβάτες, με τον οδηγό να χάνει την άδεια οδήγησης, την άδεια κυκλοφορίας και τις πινακίδες του αυτοκινήτου.


Όπως παρατηρούμε και από τις φωτογραφίες, το 206 CC έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, καθώς από το γαλλικό κάμπριο λείπουν οι τροχοί, τα φωτιστικά σώματα, ο εμπρός προφυλακτήρας, η μάσκα, μαζί με τις γυάλινες επιφάνειες και τους εξωτερικούς καθρέπτες. Παράλληλα είναι εμφανή τα σημάδια πυρκαγιάς, κυρίως στις πόρτες.Όχι ότι το Focus ήταν αψεγάδιαστο. Πέραν της ταλαιπωρημένης ανάρτησης, λόγω του μεγάλου βάρους που μετέφερε, υπάρχουν αρκετά σημεία όπου κάνει την παρουσία της η σκουριά, όπως στην πλευρά του συνοδηγού, ενώ οι πλαϊνοί καθρέπτες ήταν στερεωμένοι με κολλητική ταινία.

Δημοφιλέστερα

To Top