Ελλάδα

Ηράκλειο: Όπλα, κοκαΐνη και ανιχνευτές μετάλλων σε δυο σπίτια

Σε έρευνα που ακολούθησε κατασχέθηκαν και σχεδόν 3.000 ευρώ προερχόμενα από την πώληση κοκαΐνης

Πλούσια ευρήματα είχε η συντονισμένη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε. και των Τ.Α.Ε. Ηρακλείου και Μεσσαράς που ερεύνησαν τα δυο σπίτια ιδιοκτησίας ενός Έλληνα.

Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ήταν ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών, συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε βρέθηκαν κοκαΐνη βάρους 5,3 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένας φορητός ασύρματος που ήταν συντονισμένος στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ..

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δυο πιστόλια που εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, δυο σπαθιά, μια κροτίδα, μια ηλεκτρονική συσκευή ανίχνευσης μετάλλων που στρέφει τις έρευνες και στο ενδεχόμενο ο δράστης να έκανε λαθρανασκαφές, καθώς και 2.830 ευρώ που προέρχονταν από πωλήσεις της κοκαΐνης. Ο κάτοχός τους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί προστασίας αρχαιοτήτων, περί ειδών πυροτεχνίας και περί ραδιοσυχνοτήτων.Δημοφιλέστερα

To Top