Αυτοκίνητο

Κάπως έτσι θα ήταν ένα Jeep MPV/ SUV (render)

Θεωρώντας ημάς στη δεύτερη κατηγορία, βλέπουμε με αρκετό ενδιαφέρον τα renders του Jeep Vangler –όπως θα μπορούσε να λέγεται- και χαιρόμαστε που δεν είναι αλήθεια.

 

Tα renders από ανεξάρτητους και φιλόδοξους σχεδιαστές και ψηφιακούς καλλιτέχνες, έχουν τις περισσότερες φορές πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά όταν έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην αισθητική. O Samir Sadikhov, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το λογαριασμό samircustoms του Instagram, εμπνεύστηκε από το νέο Jeep Wrangler για να προτείνει το απόλυτο MPV παντός εδάφους. Βασισμένο στο Jeep Wrangler Unlimited που είναι για πολλούς το τέλειο οικογενειακό off-roader με χώρους για πέντε επιβάτες και μεγάλο χώρο αποσκευών, το Vangler δίνει ρέστα σε ότι έχει να κάνει την «απογείωση» της πρακτικότητας και την εκμετάλλευση των χώρων.

Χάρη στον σχεδιασμό της καμπίνας με την εμφανή μετατόπιση του όγκου προς τα εμπρός, το Vangler μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει τρεις σειρές καθισμάτων, καθώς ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να κάθονται ακριβώς πάνω από τον κινητήρα. Αυτό σημαίνει ότι το Vangler μπορεί να προσφέρει σημαντικά περισσότερο εσωτερικό χώρο χωρίς να μεγαλώνει τον όγκο του Jeep Wrangler. Εκτός από το επιπλέον χώρο για τους επιβάτες, το Vangler επιτρέπει επίσης τη διαμόρφωση προκειμένου να εξυπηρετήσει ως αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Οι προτάσεις της samircustoms δεν έχουν τέλος στην προκειμένη περίπτωση, με high light την τοποθέτηση των πλαισίων αντί των θυρών, για περισσότερο περιπετειώδες look αλλά και μικρότερο φερόμενο βάρος. Και ας έχει μείνει μετεξεταστέο το μοντέλο, σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική.

Δημοφιλέστερα

To Top