Ελλάδα

Μαφιόζικο χτύπημα στα Σεπόλια: Ποιος ήταν ο 32χρονος Αλβανός που δολοφονήθηκε σε καφετέρια

Αν και ήταν σεσημασμένος, κυκλοφορούσε ελεύθερος – Είχε γίνει άλλες δύο φορές στόχος δολοφονικής επίθεσης – Πώς έδρασε ο εκτλεστής που αναζητείται από την αστυνομία

Ο Papa, ή Papas ή Aristidis ή Ari που το απόγευμα της Κυριακής έπεσε νεκρός με πέντε σφαίρες σε καφετέρια στα Σεπόλια, ήταν ένα πρόσωπο που τον συνόδευε μια κινηματογραφική ιστορία.

Αν και ήταν σεσημασμένος για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες, κλοπές, παράβαση του νόμου περί όπλων, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, απειλή, πλαστογραφία και υφαίρεση, κυκλοφορούσε ελεύθερος και τελευταία φορά που συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι, φορώντας αλεξίσφαιρό και κουβαλώντας το «κουμπούρι» Baikal στη ζώνη με σφαίρα στη θαλάμη, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και αφέθη ελεύθερος υποστηρίζοντας ότι κινδυνεύει η ζωή του. Η Αστυνομία, τον συνέλαβε πολλές φορές, όμως η δικαιοσύνη, τον κρατούσε για λίγο πίσω από τα κάγκελα και τον άφηνε και πάλι ελεύθερο.


Σεπόλια: Ένοπλη επίθεση σε καφενείο - Νεκρός ο πελάτης που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Ο 32χρονος Αλβανός, είχε γίνει άλλες δύο φορές στόχος δολοφονικής επίθεσης. Ο συγκεκριμένος, στις 26 Μαΐου 2019 είχε δεχθεί επίθεση στον σταθμό Λαρίσης, και από τις σφαίρες είχε τραυματιστεί σοβαρά. Επόμενη δολοφονική ενέδρα, σημειώνεται τον Φεβρουάριο 2021 και πάλι κοντα στον σταθμό Λαρίσης όπου άγνωστοι τον πυροβολούν και τον τραυματίζουν στο πόδι. Μάλιστα οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν με ταξί στο οποίο άφησαν ένα όπλο ενώ μετά από επιχειρήσεις σε Αθήνα και Κόρινθο συνελήφθησαν τρια άτομα και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Λίγες ώρες πριν την επίθεση, ο 34χρονος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην οδό Κρήτης καθώς επέβαινε σε ηλεκτρικό πατίνι να φορά αλεξίσφαιρο γιλέκο και να κουβαλά ένα πιστόλι με σφαίρα στη θαλάμη επικαλούμενος φόβο για τη ζωή του.


Μητέρα του θύματος

Το αλεξίσφαιρό που φορούσε πάντα ήταν αυτό που του έσωζε τη ζωή όμως χθες το τρίτο χτύπημα ήταν και το μοιραίο. Ο κοντός, λεπτός εκτελεστής με το λευκό τζόκεϊ και την κόκκινη μπλούζα ήταν αποφασισμένος να μην αφήσει το παραμικρό περιθώριο λάθους. Με σταθερό βήμα πλησιάζει τον Άρη, ενώ βρισκόταν στην ασφυκτικά γεμάτη καφετέρια των Σεπολίων, στοχεύει στο κεφάλι και το στήθος και πιέζει τη σκανδάλη οκτώ φορές. Ο 34χρονος σωριάζεται νεκρός ενώ ο πιστολέρο με την ιδια ψυχραιμία, στρίβει στην οδό Αμβρακίας, επιβιβάζεται σε ένα ταξί και εξαφανίζεται.


sepolia__2_


sepolia__1_

Δημοφιλέστερα

To Top