Διεθνή

Παλιά εργαζόταν για τον Φάουτσι και τώρα… προωθεί «τέχνη του οργασμού» στο OnlyFans

Η Χάνα Σάνφορντ, πρώην ερευνήτρια, εργαζόταν υπό την εποπτεία του «Τσιόδρα των ΗΠΑ» προτού ξεκινήσει τη νέα της καριέρα

Πρώην συνεργάτιδα του «Τσιόδρα των ΗΠΑ», Άντονι Φάουτσι, η εικονιζόμενη μελαχρινή κυρία, αποφάσισε να αφήσει την επιστήμη και να προωθήσει με το πινέλο της της τέχνη του οργασμού, μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας «Only Fans».

Η Χάνα Σάνφορντ, πρώην ερευνήτρια, έχει πλέον στη φαρέτρα της μία προσοδοφόρα καριέρα από τη ζωγραφική. Τα σκίτσα της είναι αυτό που θα αποκαλούσαμε αφηρημένη τέχνη, με την αμερικανική εφημερίδα «New York Post» να επισημαίνει ότι, η Χάνα με το κοντό μαύρο μαλλί, αποτυπώνει στον καμβά την δική της «κορύφωση», είτε ολόγυμνη είτε φορώντας σέξι εσώρουχα.

«Επικεντρώνομαι πραγματικά στο συναίσθημα που είχα στο σώμα μου και το διοχετεύω μέσα από τον καμβά», αναφέρει η ίδια στην εφημερίδα «The Νew York Post». «Είναι μια δημιουργική απελευθέρωση», προσθέτει.

View this post on Instagram

A post shared by Hannah Sanford Art (@hannahsanfordart)

Η Σάνφορντ, η οποία στο παρελθόν εργαζόταν υπό την εποπτεία του κορυφαίου Αμερικανού επιδημιολόγου στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, τώρα πουλά τώρα την λεγόμενη «τέχνη του οργασμού» έναντι 500 δολαρίων (το κομμάτι). Η δουλειά της γίνεται κυρίως μέσω της πλατφόρμας «OnlyFans» με τους συνδρομητές να την παρακολουθούν να επιδίδεται είτε σε σεξουαλικές πράξεις σόλο είτε σε συνδυασμό με τον σύντροφό της, Τζέι Λούκας.

Κάθε πακέτο με το σχετικό βίντεο περιλαμβάνει και σκίτσα της 44χρονης Αμερικανίδας στη διάρκεια της σεξουαλικής «κορύφωσης» που αποτυπώνονται είτε σε λάδι είτε σε ακουαρέλα. Αυτά που φοράει – ή δεν φοράει – «εξαρτώνται από τη διάθεσή της… «Είτε θα είμαι γυμνή είτε θα φοράω εσώρουχα», όπως υποστηρίζει.

View this post on Instagram

A post shared by Hannah Sanford Art (@hannahsanfordart)

Mέχρι τώρα έχει πουλήσει δεκάδες πίνακες που δείχνουν συνήθως είτε πιτσιλιές είτε κύκλους που αυξάνονται ή φθίνουν. Αυτή είναι η αφοσίωσή της στην τέχνη της.

Η Σάνφορντ εργαζόταν σε φαρμακευτική εταιρεία που αναπτύσσει εμβόλια κατά του άνθρακα. Παλαιότερα ήταν βοηθός έρευνας στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ μελετώντας τύπους για την καταπολέμηση του HIV/AIDS. Στη συνέχεια έκανε ειδικά σεμινάρια σε θανατηφόρους ιούς, όπως ο Έμπολα.

View this post on Instagram

A post shared by Hannah Sanford Art (@hannahsanfordart)

Μεγάλωσε στο Βερμόντ με γονείς Καθολικούς με την σεξουαλικότητά της να καταπιέζεται. Άρχισε να δημιουργεί τοιχογραφίες για εμπορικούς πελάτες, πριν αναπτύξει την τέχνη του οργασμού, ως μία δεύτερη απασχόληση το 2019. Συνδυάζοντας τις επιχειρήσεις της, το ετήσιο εισόδημά της ξεπερνά τις 100 χιλιάδες δολάρια.

Εν μέσω πανδημίας, η ίδια υποστηρίζει ότι είναι περίεργο για την ίδια να είναι καλλιτέχνης και όχι επιστήμονας. Τώρα, με τη νέα της κλίση της στη ζωγραφική αισθάνεται «πιο ικανοποιημένη» και «λιγότερο καταπιεσμένη» από το προηγούμενο επάγγελμά της. Τότε, η καθημερινή της ενδυμασία ήταν μια ρόμπα εργαστηρίου ή μία στολή βιολογικού κινδύνου με προστατευτική κουκούλα…

View this post on Instagram

A post shared by Hannah Sanford Art (@hannahsanfordart)

Δημοφιλέστερα

To Top