Αθλητισμός

Πάτρα: Η πολίστρια Ντένια Κουρέτα έσωσε από πνιγμό τρεις ηλικιωμένους

Η πολίστρια της ΝΕ Πατρών, Ντένια Κουρέτα έσωσε από πνιγμό δύο άνδρες και μία γυναίκα στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου

Για άλλη μια φορά μια πολίστρια της ΝΕΠ επέδειξε “ηρωϊσμό” και αυταπάρνηση και με επέμβαση της έσωσε τρεις συνανθρώπους μας από πνιγμό.

Μετά από τις αδελφές Μαρία και Ναυσικά Μπαλάτσα που είχαν σώσει δυο ανθρώπους από πνιγμό πριν από λίγους μήνες η συμπαίκτρια τους Ντένια Κουρέτα έκανε και αυτή το καθήκον της.

Κολύμπησε στην θαλάσσια περιοχή στο Ρίο και έσωσε από βέβαιο πνγιμό δυο άνδρες και μια γυναίκα. H Ντένια Κουρέτα είναι γεννημένη το 2005 και είναι φουναριστή της ομάδας της Πάτρας.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση της η ΝΕΠ ενώ στην αθλήτρια έδωσε συγχαρητήρια και ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Πόσο υπερήφανοι είμαστε όλοι στη ΝΕΠ, με το ήθος και την αλληλεγγύη που δείχνουν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας!…

Δημοσιεύτηκε από Ν.Ε.Πατρων στις Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Πόσο υπερήφανοι είμαστε όλοι στη ΝΕΠ, με το ήθος και την αλληλεγγύη που δείχνουν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας!

Τελευταίο παράδειγμα αυτό της πολίστριας του συλλόγου, Ντένιας Κουρέτα, η οποία επανέλαβε αυτό που είχαν κάνει πέρσι οι συμπαίκτριές της, Μαρία και Ναυσικά Μπαλάτσα. Τότε τα δυο κορίτσια μας, είχαν σώσει δυο ανθρώπους από βέβαιο πνιγμό στην Πλαζ και σήμερα η Ντένια Κουρέτα έκανε το ίδιο, σώζοντας δυο άνδρες και μια γυναίκα στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου.

Επειδή κάποια πράγματα είναι πάνω από το πόλο, από τα αποτελέσματα στις πισίνες και από το πόσα γκολ βάζει ο κάθε αθλητής, οφείλουμε να συγχαρούμε δημόσια τη Ντένια Κουρέτα και να της δώσουμε ένα μεγάλο «μπράβο» γιατί από όλα τα τέρματα που έχει σκοράρει φέτος, αυτό είναι και το πιο σημαντικό.

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές-τριες και σύσσωμη η μεγάλη «οικογένεια» της ΝΕΠ υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να είναι στην πρώτη γραμμή για την Πάτρα και για όλη την κοινωνία.
Και πάλι μπράβο Ντένια!».

Πόσο υπερήφανοι είμαστε όλοι στη ΝΕΠ, με το ήθος και την αλληλεγγύη που δείχνουν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας!…

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top