Ελλάδα

Στυλίδα: Είχε στην «πλάτη» ποινή φυλάκισης… 37 ετών!

Αλλοδαπός μέλος κυκλώματος που παραλάμβανε μη νόμιμους μετανάστες στην παραμεθόριο περιοχή του Έβρου

Σαν… κύριος κυκλοφορούσε στην Στυλίδα της Φθιώτιδας ένας αλλοδαπός μέλος κυκλώματος που παραλάμβανε μη νόμιμους μετανάστες στην παραμεθόριο περιοχή του Έβρου και είχε καταδικαστεί για την συμμετοχή του σε αυτό στην ιδιαίτερα βαριά ποινή φυλάκισης 37 ετών!

Ο φυγόποινος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, η οποία διέταξε την φυλάκισή του σε κατάστημα κράτησης.

Συνέλαβαν φυγόποινο στην Ηγουμενίτσα

Μια ομάδα δέκα αλλοδαπών χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα, σε βάρος των οποίων είχε εκδοθεί απαγόρευση εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen, εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του τμήματος Αλλοδαπών της Ασφάλειας που τους συνέλαβαν.

Για έναν από αυτούς, όμως, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Δημοφιλέστερα

To Top