Διεθνή

Τρομακτικό βίντεο: Μπαλκόνι διαμερίσματος καταρρέει στη διάρκεια ενός πάρτι στο Μαλιμπού – Τραυματίστηκαν εννέα άτομα

Περισσότεροι από 12 νέοι άνθρωποι έπεσαν στη βραχώδη παραλία που βρίσκεται κάτω από το διαμέρισμα – Δυο άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση

Tην τρομακτική στιγμή που καταρρέει ένα μπαλκόνι γεμάτο με κόσμο, στη διάρκεια ενός πάρτι σε διαμέρισμα του Μαλιμπού, κατέγραψε κάμερα από διπλανή εγκατάσταση.

Περισσότεροι από 12 νέοι άνθρωποι έπεσαν στη βραχώδη παραλία που βρίσκεται κάτω από το διαμέρισμα, με συνέπεια να τραυματιστούν ο εννέα εξ αυτών.

Οι ευρισκέμενοι στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, ήταν προσκεκλημένοι σε ένα πάρτι γενεθλίων, όταν το «φριχτό ατύχημα» σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.


Terrifying Moment Packed Balcony Collapses in Malibu

Σύμφωνα με το 9News, η ιδιοκτησία είχε παραχωρηθεί για το Σαββατοκύριακο, με όριο έξι ατόμων.

Ωστόσο, η ιδιοκτήτρια έμαθε στη συνέχεια από τους γείτονές της ότι παρευρέθηκαν περίπου 30 άτομα και, αργότερα, διαπίστωσε ότι το σπίτι είχε επίσης βανδαλιστεί.

Δύο από τα εννέα άτομα που τραυματίστηκαν στο περιστατικό βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τέσσερα άλλα υπέστησαν τραυματισμούς που δεν απειλούν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η στατικότητα του μπαλκονιού μαζί με το βάρος εκείνων που βρέθηκαν σε αυτό, προκαλέσαν την κατάρρευσή του.

Δημοφιλέστερα

To Top