Αθλητισμός

Βίντεο: Το απίστευτο σόου του Ματιέ Βαλμπουενά στη φιέστα του Ολυμπιακού

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού ήταν απολαυστικός σ’ όλη τη διάρκειας της φιέστας για την απονιομή του 46ου τίτλου που κατέκτησαν οι ερυθρόλευκοι

Στην τεράστια καριέρα του έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους… Ακόμη και τώρα όμως στα 37 του ο Ματιέ Βαλμπουενά παραμένει το μικρό παιδί που πανηγυρίζει τον κάθε τίτλο σα να είναι ο πρώτος.

Από τη στιγμή που τελείωσε το ματς με τον ΠΑΟΚ ο βραχύσωμος Γάλλος δεν… κρατιόταν με τίποτα κι όταν ο παρουσιαστής της γιορτής Χρήστος Φερεντίνος τον παρουσίασε, αμέσως απέκτησε και… συμπαρουσιαστή.

Ο Βαλμπουενά πήγε δίπλα του έχοντας ένα ειδικό μηχάνημα (σε σχήμα πιστολιού) για να πίνει με την άνεση του σαμπάνια και αφού άκουγε τα ονόματα των συμπαικτών του τα επαναλάμβανε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.


Το σόου του Βαλμπουενά στη φιέστα του Ολυμπιακού

Ο ίδιος απολάμβανε την κάθε στιγμή, οι συμπαίκτες του γελούσαν με την καρδιά τους κι η μοναδική φορά που… σοβάρεψε ήταν όταν κλήθηκε να πει το όνομα του Καλογερόπουλου!

‘Οσο κι αν προσπάθησε δεν τα κατάφερε αλλά με βλέμμα που δεν μπορούσες να μην το συγχωρέσεις απολογήθηκε λέγοντας: «sorry, it’s difficult for me»

Βέβαια λίγο αργότερα άκουσε το δικό του όνομα και πριν βρεθεί στο βάθρο με τους συμπαίκτες του φρόντισε να λούσει με σαμπάνια τον Χρήστο Φερεντίνο…

Δημοφιλέστερα

To Top