Ελλάδα

Χαλκιδική: Ο «Ακύλας» βρήκε χασισοφυτεία και εξήμισι κιλά κάνναβης

Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης 

Για μια ακόμη φορά έκανε καλά τη δουλειά του ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Ακύλας» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, όταν τον δανείστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας από το Κιλκίς που είχαν πληροφορίες για τις παράνομες δραστηριότητες ενός Έλληνα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο «χτένισε» το σπίτι του υπόπτου και ξετρύπωσε, όχι μια και δυο, αλλά 35 σακούλες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους έξι κιλών και 519 γραμμαρίων. Στην συνέχεια, ερεύνησε ένα θερμοκήπιο που βρίσκεται στην αυλή της κατοικίας του και τον εξωτερικό χώρο γύρω από αυτό, όπου ανακάλυψε μια φυτεία με 18 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 70 εκατοστών που καλλιεργούσε. Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


Kilkis-kannabi-xasisodentra

Χασισοφυτεία σε σπίτι στην Κέρκυρα

Στο σπίτι του στην Κέρκυρα, αλλά και σε άλλους χώρους κοντά σε αυτό, καλλιεργούσε συνολικά 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,20 μέτρου ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Δημοφιλέστερα

To Top