Ελλάδα

Χερσόνησος: Έστησε φυτώριο με 112 χασισόδεντρα στο σπίτι του

Πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του – Καλλιεργούσε 24 δενδρύλλια κάνναβης σε κτήμα στην Χαλκιδική και τον συνέλαβαν

Να διαθέτει την παράνομη παραγωγή του στους τουρίστες που θα έφταναν στην τουριστική περιοχή του Δήμου Χερσονήσου φιλοδοξούσε ένας Έλληνας που έστησε φυτώριο για την καλλιέργεια κάνναβης στο σπίτι του, αλλά τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος.

Ύστερα από πληροφορίες, οι αστυνομικοί οργάνωσαν το πρωί της Πέμπτης επιχείρηση για έρευνα στην κατοικία του κατά τη διάρκεια της οποίας ανακάλυψαν το φυτώριο με τα 112 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία κατέσχεσαν μαζί με ποσότητα αποξηραμένων φύλλων κάνναβης και υγρό λίπασμα. Ο ένοικος του σπιτιού συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Στο κτήμα του καλλιεργούσε 24 χασισόδεντρα

Λίγο πριν αρχίσει τον τρύγο συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου ένας Έλληνας, ο οποίος καλλιεργούσε στο αγρόκτημά του σε περιοχή της Χαλκιδικής μια φυτεία από 24 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου. Στον χώρο του κτήματος και στην κατοικία του, κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 118,9 γραμμαρίων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.Δημοφιλέστερα

To Top