Οικονομία

Ελληνικό: Ξεκινά το εμβληματικό project – Η ώρα των υπογραφών για τη Lamda Development

Επιλύθηκαν όλα τα νομικά ζητήματα – Ανοίγει ο δρόμος για το οικονομικό κλείσιμο της συναλλαγής – Καταβάλλεται η πρώτη δόση των 300 εκατ. ευρώ με βάση τη σύμβαση για τη μεταβίβαση των μετοχών, ενώ προβλέπεται και ποσό 347 εκατ. ευρώ ως εγγυητική – Τι θα γίνει με το καζίνο – Ελληνικό: Έως τις 25 Ιουνίου οι υπογραφές για το mega project – Τι δήλωσε ο CEO Οδυσσέας Αθανασίου

«Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για το project του Ελληνικού και από σήμερα και πέρα είμαστε σε μία δημιουργική φάση αφού έκλεισε το project, ολοκληρώθηκε κάθε τυπική και άτυπη διαδικασία που χρειάζεται για τη μεταφορά των μετοχών από το Δημόσιο στον επενδυτή. Μετά από χρόνια είμαστε σε μία πραγματική φάση εκκίνησης».

Η δήλωση έρχεται από το επιτελείο της Lamda Development, για την οποία σήμερα είναι μία «μέρα χαράς και ικανοποίησης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, αφού μετά και την εκπλήρωση του βασικού προαπαιτούμενου, αυτού για την επίλυση των δικαστικών εκκρεμοτήτων με τη σημερινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ανοίγει ο δρόμος για το οικονομικό κλείσιμο της συναλλαγής.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top