Πολιτική

Γκάφα Πολάκη: Παρουσίασε ως διαφωνία Γεωργιάδη – Μανωλίδου τα… μαθήματα ρητορικής στην Ελληνική Αγωγή

Τι εμφανίζεται να λέει η Ευγενία Μανωλίδου για τις παρεμβάσεις στην Ακρόπολη – Πώς απάντησε ο Άδωνις: «για να καταλάβετε βαθμό ευφυίας» – Δείτε το βίντεο

Σε μία γκάφα υπέπεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος ανήρτησε στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται η Ευγενία Μανωλίδου να καταρρίπτει την τα όσα λέει ο σύζυγός της, Άδωνις Γεωργιάδης για τις παρεμβάσεις στην Ακρόπολη.

Αυτό που αγνόησε ωστόσο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι το βίντεο το οποίο ανήρτησε, το οποίο ο ίδιος αποδίδει στην «Ομάδα Τεκμηρίωσης» δείχνει την Ευγενία Μανωλίδου να μιλά στο πλαίσιο μαθημάτων ρητορικής στην Ελληνική Αγωγή.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Η ομάδα τεκμηρίωσης έφτιαξε αυτό το βίντεο!!
Είναι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ πως όταν δυο άνθρωποι είναι χρόνια μαζί ,ομονοούν και λένε τα ίδια πράγματα 😂😂😂😂
Περι Ακρόπολης και Dior το θέμα…
Ανάρτηση ο ΑΔΩΝΗΣ και ομιλία η σύζυγος!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ και δικό σας!!!!

Posted by Παυλος Πολακης on Friday, June 4, 2021

Αυτό προσπάθησε να του θυμίσει με την σειρά του ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter γράφει χαρακτηριστικά:

«Για να καταλάβετε βαθμό ευφυίας…στην @EllinikiAgogi έκανα μαθήματα Ρητορικής, μία από τις ασκήσεις ήταν να παίρνουμε θέματα τυχαία και να τα αναλύουμε και από τις δυο πλευρές. Πχ εγώ έχω βίντεο να μιλώ υπέρ και κατά του €. Ένα τέτοιο πήρε και προβάλει ως αληθινό…»

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Δημοφιλέστερα

To Top