Ελλάδα

Λακωνία: Έκαναν συγκομιδή πορτοκαλιών και έκλεψαν 38 τόνους!

Έβαλαν τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα…

Έβαλαν τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα οι παραγωγοί εσπεριδοειδών σε περιοχές των Δήμων Ευρώτα και Μονεμβασίας στη Λακωνία, καθώς οι ιδιοκτήτες του συνεργείου που πλήρωναν αδρά για να κάνει την συγκομιδή τους… έκλεβαν συστηματικά από την 1η Μαρτίου, αποκομίζοντας πάνω από 38 τόνους πορτοκάλια αξίας άνω των 7.700 ευρώ!

Οι δράστες, τρεις Έλληνες ηλικίας 38, 42 και 44 χρόνων και ένας 33χρονος αλλοδαπός οι οποίοι διατηρούσαν το συνεργείο, είχαν διαπράξει συνολικά 35 κλοπές προϊόντων που συνέλεγαν από αγροτεμάχια χωρίς να τα καταμετρούν και τα μεταφόρτωναν στην επιχείρησή τους χωρίς να καταβάλουν το αντίστοιχο αντίτιμο. Στο πλαίσιο της έρευνας, του αστυνομικού τμήματος Ευρώτα, οι κλοπές εξιχνιάστηκαν.

Οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα κατά την διάρκεια επιχείρησης από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σε συνεργασία με την Ασφάλεια Σπάρτης, το τμήμα Γυθείου και την Ο.Π.Κ.Ε., σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές προϊόντων, ενώ κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Δημοφιλέστερα

To Top