Αθλητισμός

Μαρινάκης για Σπανούλη: «Να μείνεις για πάντα στην οικογένεια του Ολυμπιακού»

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Βασίλης Σπανούλης, αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δράση και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, του ζήτησε να παραμείνει για πάντα στην οικογένεια των «ερυθρόλευκων»

Ένας από τους σπουδαιότερους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ο Βασίλης Σπανούλης, αποσύρθηκε από τη δράση σε ηλικία 39 ετών. Το απόγευμα του Σαββάτου (26/6) ανακοίνωσε την απόφασή του στο Instagram.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, χαρακτήρισε τον Σπανούλη ηγέτη εντός και εκτός γηπέδων με τεράστια προσφορά́ στο μπάσκετ. Του ζήτησε, μάλιστα, να μείνει για πάντα στην οικογένεια του Ολυμπιακού διότι «χρειαζόμαστε προσωπικότητες, μαχητές, νικητές σαν εσένα».

Το post του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ένας μεγάλος αθλητής, ένας ηγέτης μέσα και έξω από τα γήπεδα με τεράστια προσφορά́ στο μπάσκετ. Χάρη σε εσένα, ζήσαμε όλοι μας θρυλικές στιγμές τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη! Με ό,τι και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς από́ εδώ και πέρα, θα πρέπει να παραμείνεις για πάντα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Χρειαζόμαστε προσωπικότητες, μαχητές, νικητές σαν εσένα, να μεταδώσουν το πάθος, τις εμπειρίες και τη δύναμή τους!».

View this post on Instagram

A post shared by Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis)

Δημοφιλέστερα

To Top