Ελλάδα

Νορβηγός πρέσβης: «Μα ποιος είναι υπεύθυνος για το λιμάνι της Δήλου;»

Η έκπληξη του διπλωμάτη ήταν προσωρινή, καθώς η κατάσταση στο λιμάνι πεοκελείται από τις εργασίες καθαριότητας

Το ενδιαφέρον του πρέσβη της Νορβηγίας Frode Overland Andersen προκάλεσαν οι εργασίες καθαριότητας που πραγματοποιούνται στην Δήλο, προκαλώντας προσωρινή αναστάτωση στο λιμάνι του νησιού.

Ο πρέσβης βρέθηκε προ εκπλήξεως με την εικόνα που αντίκρισε φτάνοντας και ανέβασε φωτογραφία στο twitter γράφοντας: «Μα ποιος είναι υπεύθυνος για το λιμάνι της Δήλου; Αυτή είναι η εικόνα που συναντούν οι επισκέπτες…»

Ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα, αφού ανέβασε φωτογραφίες από τον αρχαιολογικό χώρο, εξήγησε με νεώτερη ανάρτησή: «Η Ελλάδα ανταποκρίνεται με επιτυχία. Μόλις έλαβα τηλεφώνημα που με πληροφόρησε για τη Δήλο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας στο νησί και το λιμάνια θα δείχνει και πάλι ωραίο από το τέλος της εβδομάδας! Επίσης έμαθα ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα σχέδια που θα ανακοινωθούν σύντομα για την ανάπτυξη του χώρου της Δήλου».

Όπως εξήγησε ο Νορβηγός διπλωμάτης σε άλλο χρήστη, τα απορρίμματα στο λιμάνι προέρχονται από τις εργασίες καθαριότητας σε όλο το νησί και ανεμένεται να μεταφερθούν στην ηπειρωτική χώρα.

Δημοφιλέστερα

To Top