Ελλάδα

Τύρναβος: Τσάκωσαν ανήλικο για πέντε κλοπές

Το απόγευμα της Παρασκευής, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και εξακριβώθηκε ότι από την περασμένη Δευτέρα ως την Τετάρτη είχε κλέψει ακόμη ένα χλοοκοπτικό μηχάνημα από μια αποθήκη και ένα κινητό από ανασφάλιστο Ι.Χ. φορτηγό

Σαν… σίφουνας πέρασε από τον Τύρναβο ένας ανήλικος Έλληνας, ο οποίος έκλεψε διαδοχικά το ποδήλατο μιας γυναίκας από την αυλή του σπιτιού της, το κινητό ενός άνδρα από το ανασφάλιστο Ι.Χ. φορτηγό του και 140 λίτρα ηλιέλαιου από μια αποθήκη εμπορίας τροφίμων!

Το απόγευμα της Παρασκευής, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και εξακριβώθηκε ότι από την περασμένη Δευτέρα ως την Τετάρτη είχε κλέψει ακόμη ένα χλοοκοπτικό μηχάνημα από μια αποθήκη και ένα κινητό από ανασφάλιστο Ι.Χ. φορτηγό.

Στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκαν το μηχάνημα και το ποδήλατο τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπές, ενώ σε βάρος των γονέων του σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.

Δημοφιλέστερα

To Top