Αθλητισμός

Αυτή η ομάδα κάνει τη χώρα να κοιτάζει ψηλά

Η Φλόγα ανάβει και οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν με τη Stoiximan Υπερήφανο Χορηγό των Πρωταθλητών

Πέντε χρόνια μετά, έφτασε η στιγμή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Τόκιο, χωρίς κοινό, χωρίς την γνωστή ενθουσιώδη ατμόσφαιρα που έχουμε όλοι συνηθίσει αλλά σταθερά συναρπαστικοί. Έχοντας προστεθεί πέντε αγωνίσματα (σέρφινγκ, καράτε, skateboard, αθλητική αναρρίχηση, μπέιζμπολ/σόφτμπολ) θα μας συστήσουν νέους αθλητές και αθλήτριες και θα φέρει και πάλι στις οθόνες εκείνους που ήδη γνωρίζουμε και θαυμάζουμε.

Η ελληνική αποστολή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο περιλαμβάνει συνολικά 83 αθλητές και αθλήτριες. Ο στίβος έχει τα περισσότερα μέλη της αποστολής, αφού στην ομάδα μετέχουν συνολικά 20 αθλητές και αθλήτριες (η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από 8 αθλητές και 12 αθλήτριες) και η Stoiximan Tokyo Team, με συνολικά 12 αθλητές και την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών, αποτελεί μια από τις πολυπληθέστερες ομάδες αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Είναι γνωστό ότι η Stoiximan, από την αρχή της δραστηριότητάς της επενδύει στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου και διευρυμένου Προγράμματος Χορηγιών, στηρίζοντας έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό τόσο σε επίπεδο αθλητικών σωματείων, συλλόγων και εθνικών ομάδων, όσο και μεμονωμένων αθλητών και αθλητριών.

Η Stoiximan Tokyo Team

Για το λόγο αυτό, πριν από πέντε χρόνια συνέστησε μια από τις πολυπληθέστερες χορηγικές αθλητικές ομάδες στη χώρα πριν την εκκίνηση του ταξιδιού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο το 2016 και είχε την χαρά και τιμή να προσθέτει σταδιακά στο δυναμικό της τους τρεις Χρυσούς Ολυμπιονίκες. Στο δρόμο για το Τόκιο της Ιαπωνίας, η «Stoiximan Tokyo Team», αγκάλιασε και πάλι 17 ταλαντούχους αθλητές και τις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης, στηρίζοντας το ταξίδι τους στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως.

Συνολικά 12 αθλητές μεταξύ των οποίων οι Χρυσοί Ολυμπιονίκες Κατερίνα Στεφανίδη, Λευτέρης Πετρούνιας και Άννα Κορακάκη έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Stoiximan_Tokyo_Team_part_2__1_

Οι 12 επίλεκτοι της Stoiximan Tokyo Team είναι:
Λευτέρης Πετρούνιας (Χρυσός Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους Κρίκους), Κατερίνα Στεφανίδη (Χρυσή Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Άλμα επί κοντώ), Άννα Κορακάκη (Χρυσή Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στη Σκοποβολή), Χρήστος Βολικάκης (Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Ποδηλασία πίστας), Μαρία Πρεβολαράκη (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στη πάλη), Μίλτος Τεντόγλου (Πρωταθλητής Ευρώπης U20 στο Άλμα εις μήκος), Βασιλεία Καραχάλιου (Πρωταθλήτρια στην Ιστιοπλοΐα), Γιώργος Πιλίδης (Αθλητής Πάλης), Κριστιάν Γκολομέεβ (Αθλητής Κολύμβησης), Χριστίνα Μπούρμπου (Αθλήτρια Κωπηλασίας), Αννέτα Κυρίδου (Αθλήτρια Κωπηλασίας), Μαρία Κυρίδου (Αθλήτρια Κωπηλασίας), καθώς και η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Γνώρισε τους αθλητές της Stoiximan Tokyo Team στο www.iroes.gr


Μια χώρα με το βλέμμα ψηλά!

Είναι η ομάδα που επιτρέπει στην Ελλάδα να κοιτάζει ψηλά!

Δημοφιλέστερα

To Top