Τεχνολογία

HUAWEI: Παρουσιάζει νέο πρόγραμμα για την παράταση της διάρκειας ζωής των smartphone

Προσφέρει δωρεάν επέκταση εγγύησης έξι μηνών, καθώς και 50% έκπτωση σε ανταλλακτικά – Ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Αυγούστου

Την πρωτοβουλία «HUAWEI SERVICE FESTIVAL» που έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των έξυπνων κινητών τηλεφώνων της, ανακοίνωσε η HUAWEI, πιστεύοντας ότι η παράταση διάρκειας ζωής των κινητών, χάρη τόσο στα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή προϊόντων όσο και στο επαγγελματικό σέρβις, ωφελεί τόσο τους καταναλωτές όσο και την εταιρεία.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις ή ένα επιλεγμένο κατάστημα μεταξύ 26 Ιουλίου και 22 Αυγούστου για να επωφεληθούν από αυτήν την ειδική προσφορά. «Το HUAWEI SERVICE FESTIVAL περιλαμβάνει δωρεάν επέκταση της εγγύησης για 180 ημέρες και έκπτωση έως και 50% στα ανταλλακτικά. Το HUAWEI SERVICE FESTIVAL προορίζεται για όλες τις συσκευές εντός εγγύησης» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Καράμπελας, διευθυντής After Sales.


Huawei_Service_Festival__1_123

Όλοι οι χρήστες HUAWEI έξυπνων κινητών των οποίων η συσκευή εξακολουθεί να είναι εντός εγγύησης, μπορούν να κάνουν εγγραφή του Huawei ID τους προκειμένου να δικαιούνται δωρεάν παράταση εγγύησης 180 ημερών. Στον πελάτη θα δοθεί επίσης ένα προστατευτικό οθόνης για να διασωθεί το τηλέφωνο από τις γρατζουνιές. Με το HUAWEI SERVICE FESTIVAL, αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι πελάτες μπορούν να λάβουν έκπτωση έως και 50% σε ανταλλακτικά όπως οθόνη, mainboard και κάμερα. Αυτή η προσφορά ισχύει ακόμη και εκτός εγγύησης. Όσο διαρκεί η προσφορά, οι πελάτες μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των smartphones τους, λαμβάνοντας ένα κουπόνι που τους δίνει μια ειδική έκπτωση για ανίχνευση βελτιστοποίησης απόδοσης, καθαρισμό και συντήρηση.

Οι πελάτες μπορούν να λάβουν υποστήριξη όχι μόνο τεχνικής φύσεως, αλλά και όποτε έχουν οποιαδήποτε επείγουσα ερώτηση. Μέσω της εφαρμογής My HUAWEI μάλιστα, θα λάβουν απάντηση πολύ γρήγορα. Το μόνο που πρέπει να κάνουν, είναι να μεταβούν στην καρτέλα υποστήριξης όπου κάθε είδους συμβουλή είναι στη διάθεσή τους. Εκεί βρίσκονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες, όπως, μεταξύ άλλων: πληροφορίες συσκευής, διαγνωστικά υποστήριξης, αντιμετώπιση προβλημάτων, πληροφορίες σέρβις, έξυπνες δραστηριότητες, προσφορές και πολλά άλλα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλέστερα

To Top