Ελλάδα

Ηλιούπολη – Άλλη μια γυναίκα καταθέτει κατά του 39χρονου: «Με πίεζε για να αρχίσω να εκδίδομαι έναντι αμοιβής»

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο 39χρονος τής υποσχόταν χρήματα και προσπαθούσε να την δελεάσει για να την εκμεταλλευτεί

Άλλη μια γυναίκα προστίθεται στις καταγγέλουσες, που μαζί με την 19χρονη, αποδίδουν κατηγορίες σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού από την Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ και σε καθεστώς άκρας μυστικότητας, μια γυναίκα εμφανίστηκε στην αστυνομία και κατέθεσε σε βάρος του αστυνομικού.

Μάλιστα, η περίπτωσή της δεν είναι γνωστή και δεν σχετίζεται με τις γυναίκες που έχουν ήδη μιλήσει με τη δικηγόρο της 19χρονης και φέρονται να έχουν στοιχεία για τον 39χρονο.

Η γυναίκα που εμφανίστηκε στην αστυνομία κατέθεσε επίσημα πως ο αστυνομικός την είχε προσεγγίσει και την πίεζε ώστε να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα, πάντα, με την καταγγελία της γυναίκας, ο 39χρονος τής υποσχόταν χρήματα και προσπαθούσε να την δελεάσει για να την εκμεταλλευτεί. Όμως εκείνη δεν ενέδωσε στις πιέσεις και κατάφερε να ξεφύγει από τον 39χρονο αστυνομικό.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ το αδίκημα που προκύπτει από αυτή την περίπτωση είναι η απόπειρα εμπορίας ανθρώπου και η κατάθεση θεωρείται δεμένη, με τις αρχές να έχουν στην κατοχή τους ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν όλα όσα τους περιέγραψε η γυναίκα.

Η κατάθεση θα υποβληθεί συμπληρωματικά από την Αστυνομία στη Δικαιοσύνη για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την πολύκροτη υπόθεση της Ηλιούπολης.

Δημοφιλέστερα

To Top