Πολιτική

ΝΔ: Χυδαιότητα Τσίπρα το σεξιστικό σχόλιο στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μαρία Σάκκαρη

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κάνουν λόγο για πόλεμο λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ κατά της οικογένειας του πρωθυπουργού

Σήμα χυδαιότητας από τον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία το σχόλιο της πρωταγωνίστριας των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κορυφαίας τενίστριας Μαρίας Σάκκαρη, που προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του γιου του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κάνουν λόγο για πόλεμο λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ κατά της οικογένειας του πρωθυπουργού με στόχο τον ίδιο, ενώ ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που βρίσκεται σε σχέση με την Μαρία Σάκκαρη μιλά για ρητορική μίσους και σεξιστική- χυδαία επίθεση, σε μια περίοδο μάλιστα όπου η Ελληνίδα τενίστρια αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες. Νωρίτερα η Άννα Ελεφάντη παίρνοντας αφορμή από την διαμαρτυρία Πετρούνια για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε «ζωντανά» την προσπάθειά του στον προκριματικό των κρίκων, είχε τουϊτάρει το εξής: «Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του πρωθυπουργού!».


tweet

Άμεση ήταν στην συνέχεια η απάντηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος υπογράμμισαν αρχικά ότι: «Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιός του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ.Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές». Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης ότι: «Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Αννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο» Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ.Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

Ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο facebook δηλώνει ότι η στοχοποίηση της κυρίας Σάκκαρη γίνεται «μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής» και απευθυνόμενος στην κυρία Ελεφάντη και τους «άλλους σχολιαστές» τονίζει ότι καθώς «τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού, ας τραβήξουμε εδώ μία γραμμή». Με την ανάρτησή του αναφέρει συγκεκριμένα ότι:

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά. Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής. Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές… αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες. Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή».

Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει…

Posted by Konstantinos Mitsotakis on Monday, July 26, 2021

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ -με αφορμή το σχόλιο της κυρίας Ελεφάντη η οποία είχε και άλλες φορές επιτεθεί με τουιταρίσματα εναντίον του πρωθυπουργού και της συζύγου του, Μαρέβας- έκανε και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης εκτιμώντας ότι: «Η απώλεια της εξουσίας και η συνείδηση ότι δεν θα ξαναγυρίσουν, τους έχει τρελάνει. Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο στην χυδαιότητα τους. Δύο νέοι άνθρωποι που ερωτεύτηκαν και δεν ανακατεύονται με την Πολιτική, γίνονται στόχος επειδή ο ένας είναι γιος του πρωθυπουργού. Σιχαμάρα αποπνέουν μόνον».

Η πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός ανταπάντησε λέγοντας ότι: «Η Εξουσία και η συνείδηση ότι όπου να ’ναι φεύγετε, σας έχει τρελάνει. Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο στη χυδαιότητά σας. Δύο νέοι άνθρωποι που τους εκμεταλλεύεστε κομματικά επειδή ο ένας είναι γιος του πρωθυπουργού. Σιχαμάρα αποπνέατε πάντα. Ξέρετε κάτι για το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού». Η κυρία Ελεφάντη νωρίτερα είχε διαγράψει το σχόλιό της υποστηρίζοντας ότι: ««Έσβησα το προηγούμενο tweet μου λόγω των άθλιων σεξιστικών σχολίων. Με μεγάλη μου χαρά όμως βλέπω ότι η αθλιότητα συνεχίζεται».

Δημοφιλέστερα

To Top