Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες, Άννα Κορακάκη: «Είμαστε ακόμη στα μισά, αύριο θα υπάρχουν πολλές ανατροπές»

Η 2η θέση στο πρώτο σκέλος του προκριματικού στα 25μ δίνει ένα προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο η Άννα Κορακάκη εμφανίστηκε αρκετά συγκρατημένη εν όψει της αυριανής συνέχειας

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης και στον τελικό των 25μ στο Τόκιο έχοντας επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας σ’ έναν πολύ πιεστικό αγώνα, όπου όμως όλα παραμένουν ανοικτά, αλλά όπως έδειξε σήμερα μπορεί να διαχειριστεί τη μεγάλη πίεση που υπάρχει.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd5bvuthia55-sf)

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Έχουν όλοι οι αθλητές πίεση. Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση. Είμαστε ακριβώς στα μισά. Για κάθε αθλήτρια δεν μπορεί να πεις κανείς τίποτα. Η κατάταξη που βλέπετε σήμερα μπορεί να αλλάξει αύριο. Με τον πατέρα μου μιλούσαμε καθαρά για τεχνικά θέματα και για τη διαχείριση του άγχος μου στις βολές. Αυτό γίνεται για να αποφορτιστεί ο σκοπευτής ή η σκοπεύτρια. Μας δίνεται αυτή η ευκαιρία ζητώντας σχετική άδεια», είπε η Κορακάκη στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος των σημερινών προσπαθειών της και πρόσθεσε:

«Δεν αισθάνομαι την πίεση. Θα με δυσκόλευε στον αγώνα. Είμαι προσηλωμένη στο τι πρέπει να κάνω στον αγώνα και τι όχι. Είναι πολύ μεγάλο ατού το γεγονός ότι το σκοπευτήριο του δεύτερου προκριματικού είναι ίδιο με αυτό που θα γίνει ο τελικός. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. σε αντίθεση με άλλα αθλήματα, στη σκοποβολή οι κάτοχοι των τίτλων δεν είναι ποτέ οι ίδιοι και θα ήταν εντελώς υπεροπτικό το να έλεγα ότι πηγαίνω στο Τόκιο για να υπερασπιστώ τον τίτλο του. Ο στόχος μου ήταν να πάω σε δύο τελικούς κι αυτό θέλω να πετύχω. Κι αν τα καταφέρω αύριο, από κει και μετά θα είναι ένας άλλος αγώνας».

Δημοφιλέστερα

To Top