Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ικανοποίηση και η συγκίνηση των Κυρίδου, Μπούρμπου (βίντεο)

Στα 20 τους χρόνια Άννα Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου κατέλαβαν την 5η θέση στον τελικό της δίκωπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και παρά την ικανοποίηση για την προσπάθεια τους κι οι δύο έδειξαν ότι ήθελαν κάτι παραπάνω

Η 5η θέση που κατέλαβαν στον τελικό, είναι η καλύτερη που έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής η Ελλάδα στο Τόκιο και παρόλο που ήταν (και με διαφορά) το πιο νεανικό πλήρωμα της κούρσας, Μαρία και Χριστίνα δεν έκρυψαν ότι ήθελαν σ’ αυτή την πρώτη τους παρουσία στους Ολυμπιακούς αγώνες να κάνουν ακόμη μεγαλύτερο θόρυβο.

«Είμαστε ευχαριστημένες με τη θέση που πήραμε. Όταν μπαίνεις στον τελικό θέλεις κάτι περισσότερο, αλλά τα δώσαμε όλα χθες για να περάσουμε στον τελικό και νομίζω ότι ήταν σωστή επιλογή», είπε η Μαρία με την βουρκωμένη Χριστίνα να συμπληρώνει: «Με βάση τη χθεσινή μας κούρσα θα ήθελα το κάτι παραπάνω, αλλά η κούραση μας από χθες ήταν πολύ μεγάλη. Το παλέψαμε όμως μέχρι την τελευταία κουπιά».

Η Μαρία έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα καθώς «η καλύτερη ηλικία στο άθλημα μας είναι μεταξύ 25-30 χρονών», ενώ η Χριστίνα ευχαρίστησε όλους όσοι «ξενύχτησαν για να μας δούνε αυτές τις δύο ημέρες και να μας στηρίξουν. Ήταν πολύ όμορφο όλο αυτό που ζήσαμε».

Δημοφιλέστερα

To Top