Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες, Κολύμβηση: Δεν θα αγωνιστεί ο Εγγλεζάκης

Ο νεαρός Έλληνας κολυμβητής ανακοίνωσε πως δε θα μπορέσει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο παρότι έκανε αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του

Λίγα λεπτά αφότου μπήκε η 27η Ιουλίου (στην Ιαπωνία), η μέρα που θα έπεφτε στον προκριματικό των 800μ ελεύθερο, ο Κώστας Εγγλεζάκης ανακοίνωσε μέσω των σόσιαλ μίντια πως δε θα πάρει θέση στην εκκίνηση.

«Δυο χρόνια θυσίες, δυο χρόνια πλήρους αφοσίωσης στον στόχο και διαρκούς εξέλιξης, σωματικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Οι τελευταίοι δυο μήνες εξελίχθηκαν ως οι πιο αβέβαιοι της ζωής μου. Ένας σοβαρός τραυματισμός, ένα χειργουργείο και εν τέλει, ελπίδα, πως όλα θα επιστρέψουν στην κανονική ροή τους και θα προλάβω να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Αυτό, δυστυχώς, δεν θα γίνει.

Παρόλα αυτά, βρίσκομαι στο Ολυμπιακό χωριό και ζω την εμπειρία στο έπακρο, παρακολουθώ τους αγώνες από τις κερκίδες και πανηγυρίζω για τους φίλους και συναθλητές μου. Ζω το όνειρο λίγο διαφορετικά. Θα έρθουν κακές μέρες, μέρες που θα αφήνεις την ζωή να περνά, επιβάλλεται να παλέψεις. Χαμογελάμε στις αντιξοότητες, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα.

Τις καλύτερες ημέρες θα τις φέρουμε εμείς. Θα συνεχίσω να παλεύω μέσα από το άθλημα που αγάπησα, για τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που με στήριξαν».

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Englezakis (@englezakiss)

Πηγή:Sportsfeed.gr

Δημοφιλέστερα

To Top