Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες, Θοδωρής Βλάχος: «Η νίκη επί της Ουγγαρίας μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Ο προπονητής της Εθνικής πόλο ανδρών Θοδωρής Βλάχος μίλησε για τη σπουδαία νίκη της Εθνικήςκόντρα στην Ουγγαρία στην πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά τόνισε ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς

Καλύτερη πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί η εθνική πόλο ανδρών που επικράτησε με 10-9 της Ουγγαρίας αλλά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος κράτησε χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια.

«Η Ουγγαρία είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ήμασταν. Αν και μείναμε πίσω στο σκορ διαχειριστήκαμε σωστά τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν στην επίθεση, μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι, είχαμε το σθένος να περάσουμε μπροστά. Πιστεύω ότι μία τέτοια νίκη είναι μεγάλη από μόνη της γιατί είναι σε πρεμιέρα Ολυμπιακού τουρνουά και γιατί είναι απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Ουγγαρία. Η νίκη εκτός από τους βαθμούς μας κρατάει στον στόχο μας να είμαστε στην τετράδα του ομίλου. Δεν μπορούμε αυτή την στιγμή να λέμε μεγάλα λόγια και να ονειροβατούμε και να κοιτάμε μακριά. Αυτοί οι βαθμοί μας δίνουν ένα μαξιλαράκι και κυρίως αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Είναι πολλά τα παιχνίδια και θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Αυτό πρέπει να προσέξουμε και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία» σημείωσε ο Θοδωρής Βλάχος.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd1ztu5660pt-sf)

Δημοφιλέστερα

To Top