Ελλάδα

Πήγε από την Κω στη Ρόδο για να πουλήσει ηρωίνη

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου περίμεναν τον αλλοδαπό με… ανοιχτές αγκάλες

Με τις πληροφορίες που δέχθηκαν από τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας της Κω, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου περίμεναν με… ανοιχτές αγκάλες έναν αλλοδαπό που ταξίδευε το απόγευμα της Τρίτης από το ένα νησί της Δωδεκανήσου στο άλλο για να πουλήσει «σκληρά» ναρκωτικά!

Μόλις ο ύποπτος αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής Κως – Ρόδος στο νησί των ιπποτών, υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκε μια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 208 γραμμαρίων, την οποία σκόπευε να διακινήσει σε χρήστες της Ρόδου. Αμέσως συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν 3.000 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Βγήκε να πουλήσει ηρωίνη στο Ηράκλειο

Στο δόκανο της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε, αργά το βράδυ της Τρίτης, ένας Έλληνας ο οποίος κυκλοφορούσε στα στέκια τοξικομανών στο Ηράκλειο «φορτωμένος» με σημαντική ποσότητα ηρωίνης. Όταν του έκαναν έλεγχο οι αστυνομικοί, βρήκαν στην κατοχή του επτά συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 113,6 γραμμάρια ηρωίνης και του πέρασαν χειροπέδες, με τις οποίες τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δημοφιλέστερα

To Top