Ελλάδα

Στέφανος Μάνος για Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής: Ο Τσίπρας με τον λαϊκισμό του βλάπτει ακόμα και αυτούς που νομίζει ότι ευνοεί

«Η αναδρομική κατάργηση του Τσίπρα θα υπονομεύσει τις σπουδές όλων των σωστών φοιτητών» – Η ανάρτηση του πρώην υπουργού στο Twitter

Συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα ΑΕΙ, έδωσε ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, μέσω του Twitter.

Όπως αναφέρει, το γεγονός αυτό παρέσυρε τον Αλέξη Τσίπρα να υποσχεθεί την αναδρομική κατάργηση της, κάτι που όπως τονίζει θα υπονομεύσει, αν ποτέ εφαρμοστεί, τις σπουδές όλων των σωστών φοιτητών.

«Συγχαρητήρια σε Μητσοτάκη και Κεραμέως για τη μάχη που έδωσαν για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα ΑΕΙ. Παρέσυραν τον αρχηγό της αντιπολίτευσης να υποσχεθεί την αναδρομική! κατάργηση της που θα υπονομεύσει, αν ποτέ εφαρμοστεί, τις σπουδές όλων των σωστών φοιτητών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Μάνος.

Νωρίτερα με άλλο tweet του, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι ο κ.Τσίπρας με τον λαϊκισμό του βλάπτει ακόμα και αυτούς που νομίζει ότι ευνοεί.

Δημοφιλέστερα

To Top