Αθλητισμός

Τήνος: Ιστορική ελληνική πρωτιά στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αγωνιστικού JetSki

Ο Νίκος Φλώρος ανέβηκε στα πρώτα σκαλιά του βάθρου – Πρόκειται για τη  μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του ελληνικού αγωνιστικού τζετ σκι

Η F1 JetSki  με έδρα την Τήνο, με οδηγό τον Πολυπρωταθλητή Ελλάδος Νίκο Φλώρο και μηχανικό τον Δημήτρη Αλβέρτη αγωνίστηκε με τον αριθμό #59 και έφερε την γαλανόλευκη στα πρώτα σκαλιά του βάθρου. Ο αγώνας  συντελέστηκε στις 22-25 Ιουλίου στην Πολωνία.

Με εκπληκτικές εμφανίσεις σε τέσσερις μέρες συνεχόμενων αγώνων το άψογα στημένο τζετ σκι της F1 JetSki οδηγήθηκε στο όριο από τον Νίκο Φλώρο, αναμετρήθηκε με τις καλύτερες ομάδες παγκοσμίως, κατορθώνοντας να κερδίσει τον Πανευρωπαϊκό τίτλο πρώτης θέσης στην κατηγορία Pro-Am Runabout SuperStock και να έχει την πρώτη θέση στη σειρά του παγκόσμιου πρωταθλήματος.


jetski2

Επιπρόσθετα, συνεχίζοντας τις αγωνιστικές επιτυχίες ο οδηγός της F1 JetSki κατάφερε και μια τρίτη θέση στην κατηγορία Pro-Am Runabout Stock μπαίνοντας τρίτος στην σειρά της παγκόσμιας κατάταξης για αυτήν την κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή έχουμε έναν Έλληνα οδηγό για πρώτη φορά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.


jetski3

Οι κόποι ομάδας και οδηγού ανταμείφθηκαν σε μεγάλο βαθμό και η απίστευτη επιτυχία τους κάνει να ατενίζουν το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία.

Η ομάδα έχει ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες για τον επόμενο αγώνα που θα λάβει χώρα στην Αμερική στην πολιτεία της Αριζόνα στην όμορφη λίμνη Havasu στις 2 Οκτωβρίου του 2021.

Να τους ευχηθούμε όλοι καλή επιτυχία!

Δημοφιλέστερα

To Top