Αθλητισμός

Βίντεο: Τα συγκλονιστικά λόγια της Κυρίδου στην Μπούρμπου: «Καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό και στενοχωριέσαι;»

Λίγο μετά το τέλος του τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων στη δίκωπο που βρήκε τις Άννα Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου να καταλαμβάνουν την 5η θέση, η πρώτη αντιλαμβανόμενη την κακή ψυχολογία της συναθλήτρια της στάθηκε στο πλευρό της με συγκινητικό τρόπο

Ανατριχίλα προκαλεί ο διάλογος της Μαρίας Κυρίδου με τη Χριστίνα Μπούρμπου μετά τον τελικό της δικώπου στην κωπηλασία, όπου κατέλαβαν την πέμπτη θέση.

Η απώλεια του μεταλλίου στενοχώρησε την 20χρονη Μπούρμπου, η οποία ξέσπασε σε κάμερα. Δείχνοντας ψυχραιμία η -επίσης 20χρονη- Κυρίδου παρηγόρησε τη συναθλήτριά της, με τα λόγια της να καταγράφονται στην κάμερα της ΕΡΤ.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd5e4iwflgb5-sf)

«Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Χθες τα δώσαμε όλα και περάσαμε. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι που περάσαμε στον τελικό σε αυτή την ηλικία; Αυτό από μόνο του είναι επιτυχία. Μην το σκέφτεσαι, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Θα συγκριθούμε με τις Καναδές ή τις Νεοζηλανδές; Τα καταφέραμε πολύ καλά. Καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό κι εσύ στενοχωριέσαι; Χριστίνα ήσουν μια χαρά και πήγαμε τέλεια. Να το χαρείς», είπε η Άννα προς την Χριστίνα λίγο πριν τα δύο κορίτσια κάνουν τις δηλώσεις τους στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Δημοφιλέστερα

To Top