Ελλάδα

Αφροδίτη Μπάρμπα: Ξέσπασε η μητέρα του μοντέλου – «Ο αλήτης την έστειλε φυλακή»

Για στημένη υπόθεση έκανε λόγο η μητέρα του μοντέλου – Προφυλακιστέα κρίθηκε η 31χρονη για τα 35 γραμμάρια κοκαΐνης – Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα για την αθωότητά της

«Είναι αθώα, είναι αθώα. Ο αλήτης που της την είχε στημένη, θα το βρει από τον Θεό», τα λόγια της μητέρας της Αφροδίτης Μπάρμπα, που ξέσπασε όταν έμαθε την απόφαση της ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκιση της κόρης της.

Η μητέρα της κατηγορούμενης υποστήριξε ότι πρόκειται για μια στημένη υπόθεση.


Μητέρα Αφροδίτης Μπάρμπα για την προφυλάκιση της κόρης της

Η ίδια φίλησε την κόρη της όταν εκείνη έφευγε από το δικαστήριο συνοδεία αστυνομικής δύναμης για να μεταφερθεί στις φυλακές.

Η 31χρονη δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.

Λίγο νωρίτερα, η 31χρονη είχε κριθεί προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Το μοντέλο, που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα έχοντας κάτω από το κάθισμα του πολυτελούς αυτοκινήτου του 35 γραμμάρια κοκαΐνης, δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα, ότι δεν έχει καμία σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες.

Κατά την απολογία της, η οποία διήρκησε περίπου 2,5 ώρες η κατηγορούμενη έδωσε εξηγήσεις για το κακούργημα της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και φέρεται να ενέμεινε στον ισχυρισμό ότι είναι αθώα και πως η κοκαΐνη, που ήταν χωρισμένη σε φιξάκια, τοποθετήθηκε στο όχημά της από τρίτα πρόσωπα.

Στο πλευρό της 31χρονης στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν εκτός από τους δικηγόρους της, μέλη της οικογένειάς της καθώς και μια ακόμη κοπέλα από το χώρο του μόντελινγκ που κατέθεσε στην ανακρίτρια ως μάρτυρας υπεράσπισής της.Δημοφιλέστερα

To Top