Ελλάδα

Βαγγέλης Τεμπέλης: Τελευταίο αντίο στον «άρχοντα» του Γοργοποτάμου με δημοτικά τραγούδια και κλαρίνο

Γωγώ Τσαμπά, Γιώτα Γρίβα και Νεκτάριος Κοκκώνης συνόδεψαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης εστίασης «Τεμπέλης» στην τελευταία του κατοικία

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η φθιωτική γη στον ιστορικό Γοργοπόταμο, υποδέχθηκε το πρωί της Δευτέρας (2/8) τον «άρχοντα» Βαγγέλη Τεμπέλη, που έφυγε από τη ζωή αργά το βράδυ του Σαββάτου σε ηλικία 60 ετών.

Η καλοσύνη και η προσωπικότητά του τον είχαν καταστήσει ως έναν από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες στο χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας με όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής να έχουν τραγουδήσει στο μαγαζί του.

Δύο από τις αγαπημένες του τραγουδίστριες η Γωγώ Τσαμπά και η Γιώτα Γρίβα τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία και με το κλαρίνο του Νεκτάριου Κοκκώνη, τραγούδησαν το «Θέλω το Θεό να τον ρωτήσω».


LamiaReport.gr: Έφυγε ο

Το ευχαριστήριο της οικογένειας

«Εκ μέρους της οικογένειας ΤΕΜΠΕΛΗ θα θέλάμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν στον χαμό του αγαπημένου μας πατέρα, υιου, αδερφού και θείου Ευάγγελου Τεμπέλη , σας ευχόμαστε να έχετε πάντα υγεία εσείς και οι οικογένειες σας . Σας ευχαριστούμε τόσο για την παρουσία σας όσο και για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που λάβαμε. Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν», τονίζει η οικογένεια του εκλιπόντος

Πηγή: LamiaReport.gr

Δημοφιλέστερα

To Top