Ελλάδα

Αίγιο: Έπιασαν τον δράστη κλοπής με λεία αξίας 40.000 ευρώ!

Εισέβαλε σε επιχείρηση και άρπαξε πλήθος μεταλλικών τμημάτων από γεωργικά εργαλεία – Τσάκωσαν δράστες κλοπών και σε Ναύπλιο και Χαλκίδα

Με την χρήση λοστού διέρρηξε μια επιχείρηση μέρα-μεσημέρι σε περιοχή του Αιγίου ένας Έλληνας «ποντικός», ο οποίος άρπαξε πλήθος μεταλλικά τμήματα από γεωργικά εργαλεία, 50 μεταλλικούς δίσκους, χάλκινους σωλήνες και έναν μεταλλικό καυστήρα, συνολικής αξίας 40.000 ευρώ και τα φόρτωσε στο όχημά του!

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας που ερεύνησαν την υπόθεση ανακάλυψαν μέσα σε λίγες ώρες τα ίχνη του και τον εντόπισαν στο σπίτι του, όπου τον συνέλαβαν. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ενώ το όχημα που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε στο σπίτι ενός άλλου άνδρα που επίσης συνελήφθη. Και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπή και συνέργεια σε κλοπή, αντίστοιχα.

Τσάκωσαν τους δράστες κλοπών σε Ναύπλιο και Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά την εισβολή του σε ένα κατάστημα στο Ναύπλιο από το οποίο έκλεψε χρήματα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 31χρονος Έλληνας. Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των κλεμμένων χρημάτων και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα προέκυψαν από την έρευνα της Ασφαλείας για την διάρρηξη ενός σπιτιού στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, από το εσωτερικό του οποίου είχαν κλαπεί στις 24 Αυγούστου χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλέστερα

To Top