Αθλητισμός

Ο…survivor Σάκης Κατσούλης και ο Διονύσης Χιώτης βάζουν ξανά τα γάντια τους και γίνονται προπονητές τερματοφυλάκων

Ο Κατσούλης που ήταν και ο μεγάλος νικητής του Survivor ενώνει τις δυνάμεις του με τον πρώην κίπερ της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ για λογαριασμό του Άγιου Ιερόθεου

Συνεργασία έκπληξη έκλεισε σύλλογος της Γ’ Εθνικής που ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σάκη Κατσούλη και του Διονύση Χιώτη για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων.

Ο νικητής του Survivor, εκτός από την επιχείρηση που έχει στο Περιστέρι, υπήρξε και τερματοφύλακας και έχοντας γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο θέλησε να… επενδύσει και σε αυτόν τον τομέα. Μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, συζητούσε με τον παλιό τερματοφύλακα της ΑΕΚ Διονύση Χιώτη να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν μία ποδοσφαιρική Ακαδημία για τερματοφύλακες.

Τελικά ο Σάκης Κατσούλης και ο Διονύσης Χιώτης θα διδάξουν τα μυστικά του τερματοφύλακα, αλλά στον Άγιο Ιερόθεο.

Το ακόλουθο δελτίο τύπου εξέδωσε ο Άγιος Ιερόθεος…

Συνεργασία με τους Σάκη Κατσούλη και Διονύση Χιώτη

Η οικογένεια μας γιγαντώνεται σε όλα τα επίπεδα. Ένας τομέας στον οποίο θα δώσουμε ιδιαίτερη βάση τη φετινή χρονιά θα είναι το κομμάτι των υποδομών το οποίο θα αποτελέσει την κορυφή της πυραμίδας.

Έτσι στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση μας προχώρησε σε μία νέα συνεργασία που ανεβάζει το επίπεδο του συλλόγου. Συγκεκριμένα ο Άγιος Ιερόθεος ανακοινώνει τη συνεργασία με τους Διονύση Χιώτη και Σάκη Κατσούλη οι οποίοι ειδικεύονται στην εκγύμναση τερματοφυλάκων.

Οι δυο τους έχοντας τεράστια εμπειρία από αυτό το κομμάτι θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την εκγύμναση των πορτιέρο απ’ την α ομάδα μέχρι την ακαδημία. Με την κίνηση αυτή ο Άγιος Ιερόθεος δείχνει τη διάθεση του να ανεβάσει το επίπεδο του.

Δημοφιλέστερα

To Top