Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε χασισοφυτεία με θηριώδη δενδρύλλια

Εντοπίστηκαν συνολικά 20 δενδρύλλια ύψους 3,30 μέρων – Χασισόδεντρα  και σε Γαστούνη και Άργος

Έφοδο στην κατοικία ενός Έλληνα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης έκαναν τις πρωινές ώρες της Παρασκευής οι αστυνομικοί του τμήματος Παιονίας από το Κιλκίς και δεν χρειάστηκε να ψάξουν πολύ για να εντοπίσουν την χασισοφυτεία που καλλιεργούσε.

Τα 19 θηριώδη δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε στην αυλή και άλλους χώρους του σπιτιού, ξεχώριζαν εύκολα καθώς το ύψος του έφτανε τα 3,30 μέτρα! Επιπλέον, στο σπίτι βρέθηκαν άλλο ένα ξεριζωμένο δενδρύλλιο στο στάδιο της αποξήρανσης και κατασχέθηκαν 11 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τρία τσιγαριλίκια. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ατομικές χασισοφυτείες σε Γαστούνη και Άργος

Στην Γαστούνη, συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας ένας Έλληνας, καθώς κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με μικροποσότητα ναρκωτικού.

Στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας ενός 62χρονου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και βρήκαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,50 μέτρων, το οποίο κατασχέθηκε. Ο 62χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.Δημοφιλέστερα

To Top