Ελλάδα

Χανιά: Προκάλεσαν τροχαίο με θύμα οδηγό μηχανής και έφυγαν

Έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ διαβεβαίωναν τους μάρτυρες ότι θα πήγαιναν πιο μακριά για να παρκάρουν

«Χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή των Χανίων οι άνδρες της Τροχαίας, αναζητώντας δυο νεαρούς που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο παρέσυραν μια μηχανή τραυματίζοντας τον οδηγό της, αλλά έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ διαβεβαίωναν τους μάρτυρες ότι θα πήγαιναν πιο μακριά για να παρκάρουν!

Το τροχαίο ατύχημα έγινε το πρωί της Τρίτης στην οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα Χανιά, ασημί αυτοκίνητο έστριψε ξαφνικά χωρίς ο οδηγός να βγάλει φλας και συγκρούστηκε με διερχόμενο μηχανάκι, ρίχνοντας στο οδόστρωμα το νεαρό αναβάτη που τραυματίστηκε σοβαρά στα χέρια. Οι περαστικοί που είδαν τι συνέβη πλησίασαν τους δυο νεαρούς που επέβαιναν στο όχημα και εκείνοι τους είπαν ότι θα επέστρεφαν αμέσως.

Όμως, οι ασυνείδητοι νεαροί έγιναν… λαγοί και οι αστυνομικοί που ερευνούν πώς έγινε το ατύχημα αναζητούν πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που ενδέχεται να έχουν καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους. Ο νεαρός οδηγός της μηχανής θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθούν οι τένοντες στα δάχτυλά του, οι οποίοι κόπηκαν από τα σπασμένα γυαλιά πάνω στα οποία έπεσε!Δημοφιλέστερα

To Top