Πολιτική

Αντιδράσεις για τους «ρατσιστές, ακροδεξιούς αστυνομικούς που δολοφονούν» του Σπίρτζη

Τι είπε ο Χρήστος Σπίρτζης σε τηλεοπτική εκπομπή για το περιστατικό στο Πέραμα

Αντιδράσεις προκάλεσαν δηλώσεις του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστου Σπίρτζη σε τηλεοπτική εκπομπή του Kontra Channel, αναφορικά με τη λειτουργία της αστυνομίας και τη στάση της στο αιματηρό περιστατικό στο Πέραμα.

Ο κ. Σπίρτζης έκανε λόγο για παρουσία «ρατσισμού και ακροδεξιών ομάδων μέσα στην Ελληνική Αστυνομία» και αναφέρθηκε σε «ακραία καταστολή και δολοφονίες» από αστυνομικούς, οι οποίοι «πυροβολούν ανεξέλεγκτα παιδάκια».

Οι δηλώσεις αυτές, έφεραν αντιδράσεις από χρήστες στο Twitter…

Απάντηση έδωσε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο πάνελ με τον κ. Σπίρτζη:  «Ακούσαμε μια ντροπιαστική ακρότητα, ότι ο Έλληνας αστυνομικός είναι ρατσιστής και δολοφόνος. Είπε ο κ. Σπίρτζης ότι η κυβέρνηση έκανε ρουσφέτια και προσέλαβε ακροδεξιούς ρατσιστές που έγιναν δολοφόνοι. Είναι ντροπή σας. Με τη συμπεριφορά σας θέλετε να αποκλείσετε την αστυνομία. Ελπίζω αυτά που λέτε να μην εκφράζουν το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κατηγορείτε την εκλεγμένη κυβέρνηση πως προσέλαβε ρατσιστές ακροδεξιούς για να δολοφονήσουν. Θα πρέπει να ντρέπεστε».Δημοφιλέστερα

To Top