Οικονομία

Δημόσιο και ιδιώτες πιο δυνατά στο εγχώριο real estate

«Πρωταθλητής» της επόμενης μέρας η κατοικία – Ερχεται και ΣΔΙΤ για κοινωνική κατοικία

Πιο δυνατά στο εγχώριο real estate μπαίνουν Δημόσιο και ιδιώτες, σε μία συγκυρία, τώρα, κατά την οποία η ελληνική αγορά προσφέρεται για νέες επενδύσεις, με τη ζήτηση να είναι ισχυρή τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

«Το περιβάλλον και το κλίμα έχουν αλλάξει θετικά προς το καλύτερο. Yπάρχουν αρκετές επενδυτικές ευκαιρίες εκεί έξω και σε συνέχεια της αναβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, τώρα περισσότερο από το παρελθόν είμαστε κάτω από το ραντάρ και των ξένων επενδυτών», ανέφερε χαρακτηριστικά χθες από το βήμα του συνεδρίου ακινήτων της Prodexpo, o κ. Γιώργος Κορμάς επικεφαλής του τομέα real estate της Τράπεζας Πειραιώς, με τα μηνύματα να είναι θετικά και από το εξωτερικό:

«Έχουμε επενδύσει στην Ελλάδα τα τελευταία 3-4 χρόνια και ο λόγος για τον οποίο επενδύουμε στη χώρα είναι ότι υπάρχουν καλές προσδοκίες, η αγορά προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες, ήταν για 10 χρόνια σε ‘κώμα’ και τώρα που βγαίνει από αυτή την κατάσταση η χώρα θα κληθεί να καλύψει το κενό των προηγούμενων ετών πιο γρήγορα ώστε να φτάσει τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές», επεσήμανε σχετικά ο κ. Αζίζ Φρανσις, διευθύνων σύμβουλος της Brooklane Capital.

Διαβάστε την συνέχεια στο newmoney.grΔημοφιλέστερα

To Top