Ελλάδα

Εργατικό ατύχημα στην Ηλεία: Καταπλακώθηκε από χώματα ενώ έφτιαχνε αγωγό ύδρευσης

Το ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα στην κωμόπολη Χάβαρι Ηλείας – Δυο εργάτες προσπαθούσαν να επιδιορθώσουν έναν σπασμένο αγωγό ύδρευσης, όταν χώματα καταπλάκωσαν τον έναν εξ αυτών

Σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Πύργου νοσηλεύεται από τη Δευτέρα εργάτης που καταπλακώθηκε από χώματα, ενώ εργάζονταν σε βάθος τεσσάρων μέτρων για την επισκευή του αγωγού ύδρευσης στην περιοχή του Χαβαρίου Ηλείας.

Όλα έγιναν, όταν δύο εργάτες ξεκίνησαν να αφαιρούν τα τμήματα του σπασμένου αγωγού για να τοποθετούσαν στη συνέχεια καινούργια. Ο αγωγός είχε σπάσει από το πρωί της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να χωριό να έχει μείνει χωρίς νερό.

Ξαφνικά, ενώ οι εργάτες αφαιρούσαν τα τμήματα του παλιού αγωγού, τα χώματα «υποχώρησαν» με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να καταπλακωθεί από αυτά.

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του ο άλλος εργάτης άρχισε με φτυάρι να αφαιρεί τα χώματα και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να απεγκλωβίσει τον συνάδελφό του, ο οποίος λίγο αργότερα σοκαρισμένος και σε κακή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου.

Πηγή: PatrisNewsΔημοφιλέστερα

To Top