Ελλάδα

Κρήτη: Επιχείρηση του Λιμενικού για διάσωση δύο παιδιών κι ενός ενήλικα στην παραλία Γουβών

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ και το Λιμενικό στην Κρήτη – Τα δύο παιδιά έχουν ανασυρθεί ενώ στο νερό βρίσκεται άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του 

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στο ΕΚΑΒ και το Λιμενικό στην Κρήτη, για τη διάσωση δύο ανήλικων παιδιών και ενός ενήλικα, στην παραλία των Γουβών. Σύμφωνα με το neakriti.gr, σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση του λιμενικού για τη διάσωσή τους.

Τα παιδιά, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, έχουν ήδη ανασυρθεί και αναμένεται ότι θα παραληφθούν άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να μεταφερθούν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Εάν οι γιατροί το κρίνουν απαραίτητο, θα διακομιστούν για νοσηλεία στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέσα στο νερό εξακολουθεί να βρίσκεται ένας άνδρας, ο οποίος φαίνεται να βοήθησε στην προσπάθεια να ανασυρθούν τα δύο παιδάκια, και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του και παραμένει μέσα στο νερό.

Στο σημείο έσπευσε η πρώτη μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, ενώ στην περιοχή καταπλέει και σκάφος του λιμενικού για να συνδράμει στην προσπάθεια ανάσυρσης από το νερό του άτυχου άνδρα, ο οποίος κανείς δε γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται.Δημοφιλέστερα

To Top