Αθλητισμός

Μαρινάκης σε Σπανούλη: «Θέλουμε να συνεχίσεις μαζί μας στον Ολυμπιακό, είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ»

Ο Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο κόσμος τον αποθέωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης του έκανε μέχρι και… ποδοσφαιρική πρόταση

Βραδιά ντέρμπι η αποψινή αλλά και ξεχωριστή βραδιά για τον Βασίλη Σπανούλη που προσέφερε τόσα στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Πριν τη σέντρα στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός βραβεύτηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη με το γήπεδο να τον αποθεώνει.

Πριν τη βράβευσή του παίχθηκε ένα βίντεο με χαϊλαιτς του. Στη συνέχεια βγήκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης που τον τίμησε με μία φανέλα αλλά και ένα στέμμα. Η βράβευσή του έγινε με μία μεγάλη κορνίζα με μία φανέλα για τον Σπανούλη. Πήρε μάλιστα τη φανέλα με το Νο7. Παίρνοντας τον λόγο ο Μαρινάκης είπε πως “σήμερα έχουμε τη χαρά να βραβεύσουμε τον μεγαλύτερο αθλητή που έχει περάσει από την ομάδα μπάσκετ. Σε ευχαριστούμε και θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί μας είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ”. Ο Σπανούλης από την πλευρά του επισήμανε “καλησπέρα παιδιά. Ευχαριστώ πολύ πρόεδρε που με βραβεύεις στον ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι δίπλα στην ομάδα. Ζήτω ο Ολυμπιακός”. Στη συνέχεια πήγε προς την Θύρα 7, ευχαρίστησε τον κόσμο και ενώ πήγε σε όλες τις Θύρες για να χαιρετήσει τον κόσμο.


mari


mari2


mari3


marinakispanoulis_2

Πηγή:www.gazzetta.grΔημοφιλέστερα

To Top