Πολιτική

Παπανδρέου για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ: Θα είναι μια γιορτή δημοκρατίας και συμμετοχής

«Είναι πολύ σημαντικός στόχος η Παράταξή μας να γίνει πάλι μεγάλη και ισχυρή. Να γίνει καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων», επισημαίνει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Λίγες ώρες μετά την κατάθεση των υπογραφών για την υποψηφιότητα του, ο Γιώργος Παπανδρέου, σε ανάρτηση του δηλώνει πως «είναι πολύ σημαντικός στόχος η Παράταξή μας να γίνει πάλι μεγάλη και ισχυρή. Να γίνει καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων».

Μιλώντας για τις εσωκομματικές διαδικασίες τον Δεκέμβριο σημείωσε ότι, «θα είναι η διαδικασία αυτή μια γιορτή δημοκρατίας, μια γιορτή συμμετοχής». «Οι υπογραφές που μαζεύτηκαν σε πολύ λίγο χρόνο δείχνουν το ενδιαφέρον του κόσμου να ξαναζήσει μια Παράταξη που πάει τη χώρα μπροστά», υπογραμμίζει.

Από την κατάθεση της υποψηφιότητάς μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Είναι πολύ σημαντικός στόχος η Παράταξή…

Posted by George A. Papandreou on Thursday, October 21, 2021

Σημειώνεται ότι σήμερα ολοκληρώθηκε η προσθεσμία υποβολής υπογραφών για να κηρυχθούν επισήμως υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Ο Γιώργος Παπανδρέου συγκέντρωσε 20.000 ηλεκτρονικές υπογραφές αλλά κατέθεσε 82 από τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Υπενθυμίζεται πως χρειάζεται ο κάθε υποψήφιος να εξασφαλίσει 5.000 υπογραφές ή 45 από την ΚΠΕ.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 83.000 υπογραφές. Έως τώρα, η αρμόδια επιτροπή, η ΕΔΕΚΑΠ, παραμένει στην Χαριλάου Τρικούπη, ώστε να διασταυρωθεί η μοναδικότητα των υπογραφών.Δημοφιλέστερα

To Top