Αυτοκίνητο

Κάνε τώρα δικό σου ένα αυτοκίνητο φιλικό προς το περιβάλλον με το Attica My Eco Car!

Φαντάσου να οδηγείς ένα «πράσινο» αυτοκίνητο. Το Δάνειο Attica My Eco Car σου δίνει την ευκαιρία να το κάνεις εύκολα!

Στην εποχή που η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της είναι παντού στην καθημερινότητά μας η απόκτηση ενός αυτοκινήτου φιλικού προς το περιβάλλον είναι προτεραιότητα. Μήπως ήρθε λοιπόν η ώρα να σκεφτείς σοβαρά να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή;

Είναι γεγονός ότι οι καθημερινές μετακινήσεις μας με ιδιωτικό όχημα είτε επιβαρύνουν το περιβάλλον με ρύπους είτε αποφορτίζουν τον πλανήτη, και ιδιαίτερα την ατμόσφαιρα, από επιβλαβή στοιχεία.

Οι νέες πρωτοποριακές επιλογές οχημάτων που μας προσφέρει η βιομηχανία αυτοκινήτων μπορούν να διαμορφώσουν μια νέα πραγματικότητα μειώνοντας τους ρύπους και το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

Ταυτόχρονα, μας δίνουν και δυνατότητες που δεν θα είχαμε οδηγώντας συμβατικό αυτοκίνητο. Όπως για παράδειγμα η κυκλοφορία στο κέντρο της πρωτεύουσας ανεξάρτητα από τον Δακτύλιο.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός κανόνων δακτυλίου κινούνται πλέον καθημερινά μόνο οι κάτοχοι:
•Αυτοκινήτων EURO 6 , τα οποία εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 120 g / km
•Ηλεκτρικών, υβριδικών φυσικού αερίου εκ κατασκευής και υγραερίου εκ κατασκευής οχημάτων.

Τί ακριβώς μας προσφέρει το Attica My Eco Car; H Attica Bank, λοιπόν, μέσω του Καταναλωτικού Δανείου Attica My Eco Car σου παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσεις το δικό σου οικολογικό αυτοκίνητο, με χρηματοδότηση που ανέρχεται έως και €50.000 για αγορά καινούριου οικολογικού αυτοκινήτου.

Ισχύει για όλα τα οικολογικά αυτοκίνητα, δηλαδή για ηλεκτρικά, υβριδικά και μικροαυτοκίνητα τύπου L

Με το σταθερό επιτόκιο δανείου:
6,75% για καινούριο οικολογικό αυτοκίνητο
9,75% για μεταχειρισμένο (παλαιότητας έως 5 έτη από την άδεια κυκλοφορίας)

Είναι πιο εύκολο από ποτέ να διαμορφώσεις εικόνα για τι σημαίνει πρακτικά να πάρεις το Καταναλωτικό Δάνειο Attica My Eco Car, αφού έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις όπου κι αν είσαι online μέσα από αυτό το link: https://www.atticabank.gr/el/attica-my-eco-car-ypologismos-daneiou-hidden

Μάθε περισσότερα στο www.atticabank.gr και κάνε το ταξίδι στον επόμενό σου προορισμό πιο φιλικό για το περιβάλλον.

Δημοφιλέστερα


To Top