Ελλάδα

Σίκινος: Εντυπωσιακό βίντεο δείχνει την δύσκολη πρόσβαση του πλοίου «Άρτεμις» στο λιμάνι

Κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες η προσέγγιση – Το πλοίο είναι το μόνο που εκτελεί ενδοκυκλαδικά δρομολόγια αυτήν την περίοδο

Εξαιρετικά δύσκολη αλλά και εντυπωσιακή είναι η προσέγγιση του πλοίου «Άρτεμις» στο λιμάνι στη Σίκινο, ένα από τα πλέον επικίνδυνα λιμάνια της χώρας με τεράστιες ελλείψεις.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, το «Άρτεμις» είναι το μόνο πλοίο που εκτελεί ενδοκυκλαδικά δρομολόγια αυτήν την περίοδο.

Την Παρασκευή το βράδυ, οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες, με θυελλώδεις Νότιους ανέμους εντάσεως τουλάχιστον 8 μποφόρ. Η προσπάθεια προσέγγισης ενός σχετικά μικρού πλοίου στο λιμάνι συνοδεύτηκε από μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως ο καπετάνιος δεν τα παράτησε και αποδείχθηκε πραγματικό παλικάρι. Δεν άφησε το νησί χωρίς τροφοδοσία. Επέμεινε και κατάφερε να δέσει έστω και με συνθήκες που σε καμία περίπτωση δε μπορούν να θεωρούνται φυσιολογικές.

Το βίντεο δείχνει τους επιβάτες, τους λιμενικούς και τους καβοδέτες να γίνονται μούσκεμα από το νερό της θάλασσας στη μικρή προβλήματα του νησιού.

Στο λιμάνι της Σικίνου μέ το Αρτέμης 🌪
Πραγματικά χίλια μπράβο στον καπετάνιο και το πλήρωμα στην προσπάθειά τους να μη μείνει το νησί από εμπορεύματα και να κατεβάσουν μέχρι και το τελευταίο επιβάτη με ασφάλεια.
Μικρές λεπτομέρειες κυκλαδίτικης αλληλεγγύης.
↗️φολεγανδρο 

#Hellenic Seaways

Posted by Vasileios Kleidouchakis on Friday, November 26, 2021Δημοφιλέστερα

To Top