Αθλητισμός

Επίθεση του προέδρου της La Liga κατά της Ρεάλ

Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Χαβιέρ Τέμπας και Ρεάλ Μαδρίτης, με τον πρόεδρο της La Liga να απαντά με σκληρά λόγια στην αντιπρόταση της «Βασίλισσας» για την οικονομική διάσωση του ισπανικού πρωταθλήματος

Ακάθεκτα συνεχίζονται τα παιχνίδια εξουσίας στην Ισπανία, με τον Χαβιέρ Τέμπας να περνάει στην αντεπίθεση μετά την συμμαχία των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο κατά της συμφωνίας με το CVC.

Η αντιπρόταση των τριών «αποστατών» που αφορούσε ένα μοντέλο, ικανό να επαναφέρει την οικονομική ευρωστία στο ισπανικό πρωτάθλημα δεν φάνηκε να συγκινεί τον πρόεδρο της La Liga, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του και καταφέρθηκε εναντίον του πρότζεκτ.

Εκείνη πάντως που βρέθηκε στο επίκεντρο των «πυρών» του ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία θεωρεί ως «εγκέφαλο» της σκευωρίας και την κατηγόρησε ευθέως πως επιβουλεύεται την ευημερία και την ενδυνάμωση του ισπανικού πρωταθλήματος.

«Οι υπογράφοντες του λεγόμενου ”Sustainable Project” είχαν στη διάθεσή τους κάτι περισσότερο από τέσσερις μήνες για να αναλύσουν και να εργαστούν σε βάθος σε εναλλακτικές προσεγγίσεις, αλλά δεν μοιράστηκαν οποιοδήποτε είδος της δουλειάς τους με τη La Liga, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα. Είναι μάλλον μια προσπάθεια να προκληθεί σύγχυση και να εκτροχιαστεί το έργο που επιδιώκει να ενδυναμώσει το πρωτάθλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει:

«Είναι προφανές πως οποιαδήποτε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στερείται αξιοπιστίας, αφού τα λόγια τους διαψεύδονται από τις πράξεις τους. Δεν είναι πρωτοφανές να βλέπουμε τη Ρεάλ ενάντια σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που βελτιώνει την κοινότητα των συλλόγων, αλλά τους τελευταίους μήνες έχουμε αντικρίσει μια αύξηση στις κατηγορίες, στην πίεση και στην επιθετικότητα.

Πάντα με στόχο να βλάψει τη φήμη της La Liga, αλλά και την οικονομία της. Κάποιος θα μπορούσε να αναρωτηθεί: γιατί δεν θέλετε ένα μεγαλύτερο και πιο δυνατό πρωτάθλημα;» ανάφερε μεταξύ άλλων ο Τέμπας στην ανοιχτή επιστολή του.

Πηγή:www.gazzetta.grΔημοφιλέστερα

To Top