Ελλάδα

Ξάφρισε πιστή μέσα σε εκκλησία ο δράστης πέντε κλοπών!

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας του άσκησε δίωξη για κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα

Ούτε ιερό ούτε όσιο είχε ένας Έλληνας, ο οποίος μπήκε σε μια εκκλησία στον Τύρναβο δήθεν για να προσευχηθεί και «βούτηξε» 75 ευρώ και προσωπικά έγγραφα από την τσάντα μιας… πραγματικής πιστής! Η κλοπή του ιερόσυλου διαλευκάνθηκε όταν συνελήφθη για άλλες τέσσερις που είχε διαπράξει τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, ο σεσημασμένος δράστης διέρρηξε τρία καταστήματα αλλά δεν έκλεψε περισσότερα από 60 ευρώ, ενώ είχε κλέψει και το ποδήλατο μιας γυναίκας από την αυλή του σπιτιού της. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο, μια μπαταρία αυτοκινήτου και το ποδήλατο, το οποίο αποδόθηκε στην δικαιούχο και ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας του άσκησε δίωξη για κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Βρήκαν τον δράστη της κλοπής πανάκριβου κινητού

Ακριβώς ένα μήνα χάρηκε τις δυνατότητες του πανάκριβου κινητού αξίας 1.100 ευρώ ο αλλοδαπός που το είχε κλέψει στις 2 Νοεμβρίου από μια επιχείρηση στα Χανιά. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού και την υπέβαλε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.Δημοφιλέστερα

To Top