Ελλάδα

Μήνυση στον Άρειο Πάγο για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών σε ορφανοτροφείο της Αττική κατέθεσε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Η υφυπουργός Εργασίας αποκάλυψε ότι έλαβε επώνυμη επιστολή στην οποία γινόταν λόγος για σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ των παιδιών παρουσία μάλιστα των εργαζομένων στο ίδρυμα

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών σε ορφανοτροφείο της Αττικής έκανε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Mιλώντας στο ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι έλαβε επώνυμη επιστολή για σεξουαλική κακοποίηση σε ορφανοτροφείο Αττικής. Όπως είπε στην επιστολή γινόταν λόγος για σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ των παιδιών παρουσία μάλιστα των εργαζομένων στο ίδρυμα.

«Πήγα στην εισαγγελία, κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον αντιεισαγγελέα και πάγωσα τη χρηματοδότηση και ξεκίνησε η έρευνα για τη δομή αυτή με την Εθνική Αρχή διαφάνειας», τόνισε η κυρία Μιχαηλίδου.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgm0zcvtuyvt-se)

Σύμφωνα πάντα με την υφυπουργό Εργασίας, στη συγκεκριμένη δομή έχουν ήδη μεταβεί παιδίατροι και παιδοψυχιάτροι και εξετάζουν όλα τα παιδιά.

Μάλιστα, όπως είπε η κυρία Μιχαηλίδου από τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο, θα πραγματοποιηθούν έρευνες σε όλα τα ιδρύματα.

Τέλος, η υφυπουργός επεσήμανε ότι «τέσσερα παιδιά απομακρύνθηκαν από τη δομή για να εξεταστούν στο Παίδων, ώστε να είναι σε ουδέτερο περιβάλλον και να δούμε τι γίνεται».

Δημοφιλέστερα

To Top